fbpx

Нужно ли е да имам регистрация, за да направя поръчка?
– Не, но с регистриран профил в Contesa.bg може да получавате информация за всичко ново, намаления, промоции и с всяка поръчка да трупате бонус точки, които може да пазарувате с голямо персонално намаление.

Само през сайта ли мога да закупя продукт?
– Не, може да поръчате бързо и лесно през нашата facebook страница или на телефон 0885/ 868 998. Но не забравяйте, че пазарувайки през профила си в Contesa.bg може да се възползвате от бонус програмата ни, с която трупате точки и може да пазарите с голямо намаление.

Какъв е начинът на плащане?
– Начинът на плащане е с наложен платеж на куриера, при получаване на пратката си.

След поръчка ще получа ли потвърждение?
– Да, след поръчката си ще получите потвърждение на електронната си поща, с която сте направили регистрацията си. Ако данните Ви са пълни и продуктът е наличен няма да получите обаждане от нас, а директно ще Ви бъде доставен.

С кой куриер ще получа поръчката си?
– За ваше удобство, ние си партнираме със Спиди. Може да посочите удобния за вас офис или личен адрес.

Колко струва доставката?
– Цените на доставката са фиксирани и за двата куриера.
До офис на куриера – 4 лв. До личен адрес или работното Ви място – 6.50 лв.

До колко време ще получа поръчката си?
– Ще получите поръчката си за един работен ден, изключение правят малките населени места до 2-3 дни, където има график при разноса на пратките. За повече информаия относно срокове, почивни дни и официални празници, може да посетите раздел „Доставка и Срокове”.

Мога ли да отменя поръчката си или дa направя промяна по нея?
– Да. Ако поръчката Ви все още не е изпратена може да бъде отменена или променена. Свържете се с нас на Contact@contesa.bg

Как мога да върна или да заменя продукт?
– Може да върнете или замените продукт, бързо и лесно в рамките на 14 дни. Нужно е да е със запазен търговски вид, без да е носен, пран или гладен. Повече информация може да намерите в раздела „Връщане или замяна”.

Кой е адресът, до който трябва да изпратя продукта?
– При желаение за връщане или замяна на продукт може да се свържете с нас на страницата ни във facebook или Contact@contesa.bg , за да Ви асистираме.

Как ще получа въстановената сума и до колко време?
– Ще получите сумата си до 5 дни от момента на получаването на пратката при нас. След като сме се уверили в нейната цялост и запазен търговски вид.

Мога ли да поръчам от чужбина?
– Да, разбира се, ако желаете да направите поръчка за чужбина може да се свържете с нас, за да изберем най-подходящия начин на доставка до Вас.

Не мога да преценя размера, който ще ми бъде нужен! Как мога да получа помощ и информация?
– Може да прегледате нашата таблица с размери, където ще намерите подробна информация за мерките в сантиметри. Ако все още имате въпроси или колебания ще се радваме да Ви асистираме.

Имам натрупани бонус точки в профила, как мога да ги използвам?
– Може да използвате бонус точките си за закупуване на любими модели с голямо намаление. Нашите консултанти ще се свържат с Вас при натрупването на определения брой точки. Повече информация ще намерите в раздела „Бонус точки и VIP ICONS CLUB”

Как да използвам получен код за намаление?
– След като изберете вашия модел, влезте в „Кошница” и въведете кода в обособеното поле, в долния ляв ъгъл.

Има ли физически магазин, където се предлагат вашите модели?
– Едиственото място, където може да намерите нашите автентични модели с гарантирано качество и произход е официалният ни сайт Contesa.bg

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0
0
0
0