fbpx

Доставките се извършват от куриерска фирма СПИДИ и отнема 1-2 работни дни, с изключение на периодите на ПРОМОЦИИ, когато обемът на поръчки налага по-бавно обработване. Услугата включва опция ”Преглед и Тест”. Цената на доставката е до всяка точка на България и зависи дали е до офис на куриера или до адрес.
Ако сте избрали:
• До офис на Спиди – доставката е 4.00 лв.
• До адрес – доставката е 7.00  лв.
*За поръчки над 89.00 лв. – доставката е безплатна
Поръчки, получени до 15:00 часа в работен ден (Понеделник-Петък) се обработват/изпращат в същия ден и се получават на следващия работен ден. Изключение правят някои населени места в България, в които СПИДИ не доставя всеки ден. Поръчки, получени след 15:00 часа в работен ден се обработват и изпращат на следващият работен ден. Куриерска фирма СПИДИ не извършва доставка в Неделя и по време на Официални празници на Република България. Поръчки направени по време на почивните дни се обработват и изпращат в първия работен ден.

*В период на промоции и намаления, CONTESA.BG си запазва правото да променя условията по доставката, като не се задължава да информира клиентите предварително за това.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0
0
0
0