fbpx

ПОЛИТИКА ЗА РЕКЛАМАЦИИ

При възникнали несъответствия или проблеми с доставените стоки, моля не се притеснявайте да се свържете с нас, за да уточним и решим проблема.
тел. 0885868998 – всеки делничен ден от 9 ч. до 17.ч.
e-mail: contact@contesa.bg – по всяко време
Адрес за кореспонденция и връщане на пратки: гр.Севлиево, ж.к. “Митко Палаузов” 9
“Русанов – М” ЕООД, следва законоустановените стандарти за връщане и отказ на поръчка, учредени от Комисията за защита на потребителите в България.
Адресът на електронната платформа за онлайн решаване на потребителски спорове е: http://ec.europa.eu/odr

Проблем с пратката
При получаване на пратката, молим при нарушена цялост на опаковката да ни сигнализирате преди да подпишете документа от куриерската фирма. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата и изготвяне на протокол, който удостоверява констатираното нарушение. Ако приемете пратка без да предявите своите претенции пред куриера, рекламацията се счита за недействителна.

Замяна или връщане
Можете да замените стоки за друг размер или друг артикул от наличните в сайта. За целата е нужно да се свържете с нашия офис по телефон или използвайки нашата форма за обратна връзка в страница Контакти, за да уточним детайлите. Необходимо е, ако искате нов артикул, да го заявите по обичайния ред, като нова заявка.

Важно условие при връщане или замяна:
– запазена цялост на фабричната опаковка и етикет
– стоката не трябва да е прана, гладена, употребявана, сглобявана
– без повреди от неправилно сглобяване или пробване
Ако върнат от клиент артикул не отговаря на горните изисквания „Русанов-М” ЕООД си запазва правото да върне стоката на клиента без предупреждение.
Всички разходи по връщането са за сметка на клиента, а при замяна и в двете посоки, според тарифите на избрания от него куриер.

Рекламации
При установен фабричен дефект, клиентът връща артикула за сметка на „Русанов-М” ЕООД, като в замяна му се изпраща друг от същия вид, а при липса на такъв се прави замяна, съгласувана с клиента. Ако не се стигне до съгласие за замяна, се възстановява заплатената сума не по късно от 30 дни. Връщането на пари става на посочена от клиента сметка, след проверка на върнатата стока. При неспазени условия на връщане си запазваме правото да не уважим искането на клиента.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0
0
0
0